Afla care sunt cele mai importante informatii din acest inceput de zi.

Astazi si maine vremea se mentine geroasa, iar precipitatiile vor fi variabile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -11 si -1 grad.

Joachim Gauck va fi urmatorul presedinte al Germaniei, potrivit declaratiilor cancelarului Angela Merkel. La finalul saptamanii trecute, presedintele Christian Wulff a demisionat din cauza unui scandal de coruptie.

Incepand cu 1 martie, ambii parinti vor fi obligati, oficial, sa aiba grija de bebelusul lor, conform unei directive europene ce va fi aplicata si in tara noastra.

Vasile Blaga, presedintele Senatului, este de parere ca PDL va obtine mai mult de 30% la alegerile parlamentare din acest an. Din pacate, ultimul sondaj IMAS aloca doar 15,8% din preferintele alegatorilor catre democrati liberali.

Doua nave de razboi iraniene au ajuns in Marea Mediterana, misiunea acestora reprezentant in acelasi timp “o demonstratie de putere” si un “mesaj de pace”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.