Vremea va avea o evolutie asemanatoare celei din weekend la inceputul saptamanii viitoare, anunta meteorologii.

Astfel, luni, vremea se va mentine rece, local geroasa dimineata in jumatatea de est a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile vestice, nordice si centrale, unde vor cadea precipitatii mixte in cursul zilei si mai ales sub forma de ninsoare noaptea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 6 grade, iar cele minime se vor incadra intre -11 si -1 grad, usor mai ridicate pe litoral, relateaza mediafax.ro.

Bucurestenii se pot astepta la o vreme geroasa si un cer variabil. Ceata se va semnala mai ales dimineata, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de -1...1 grad, iar cea minima de -8...-6 grade.

Marti, fulgii de nea se vor retrage in partea de est a tarii. In restul regiunilor, cerul va fi noros si doar izolat vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari izolate in est si in zona inalta de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -17 si -7 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.