Medicii-legisti care au facut autopsia corpului lui Damaschin afirma ca acesta s-a hranit in cele doua luni in care ar fi trebuit sa se afle in greva foamei.

In urma autopsiei care a avut loc sambata, medicii legisti bacauani au constatat ca interlopul Dinu Damaschin, cel care a murit in fata magistratilor bacauani in timpul audierilor, a mancat pe tot parcursul arestarii sale preventive.

"Avea tesuturi musculare normale si pot afirma ca nu facuse greva foamei. Si apa bause. Avea pe abdomen un strat adipos de patru-cinci centimetri. Pai, un om care sustine ca nu a mai mancat deloc de pe 22 decembrie anul trecut, nu arata asa", a declarat medicul Marcel Badara, seful Serviciului de Medicina Legala (SML) Bacau.

Conform lui Badara, moartea lui Damaschin a survenit in urma unei insuficiente cardio-respiratorii cu edem pulmonar, relateaza adevarul.ro.

Citeste si: Dinu Damaschin a murit in sala de proces

Avocatul lui Damaschin: Daca medicii interveneau, nu murea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.