Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, roaga operatorii de deszapezire sa intre cu prioritate in zonele fara canalizare din Capitala.

Sorin Oprescu, a avertizat, sambata, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna, ca exista riscul inundarii unor zone ale Capitalei in situatia topirii rapide a zapezilor, pericolul cel mai mare fiind pe strazile unde nu exista canalizare, relateaza MEDIAFAX.

Astfel, primarul Sorin Oprescu roaga operatorii de deszapezire sa intre cu prioritate si sa ridice zapada din zonele unde nu exista canalizare, intrucat exista riscul unor inundatii in conditiile incalzirii bruste a vremii si a topirii rapide a cantitatilor impresionante de zapada din Bucuresti.

"Este o realitate care poate aparea oricand la cantitatile astea de zapada", a spus Oprescu, adaugand ca volumul de apa rezultat in urma topirii zapezilor ar fi de peste 54 de milioane de metri cubi de apa in Bucuresti, in conditiile in care grosimea stratului de zapada depaseste jumatate de metru atat la Baneasa, cat si la Filaret.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.