La o saptamana de la dezastrul provocat in tara de ninsori si viscol, inca mai exista probleme din cauza nametilor.

Astfel, circulatia era intrerupta, sambata dimineata, din cauza zapezii viscolite, pe doua drumuri nationale. Pe alte cinci drumuri nationale sunt impuse restrictii de tonaj, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Drumuri inchise circulatiei
DN 22 Ramnicu Sarat - Baile
DN 23B Stupina - Ciorasti

Un numar de 71 de localitati sunt izolate din punct de vedere al comunicatiilor rutiere sau feroviare, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Noua judete sunt afectate de vremea nefavorabila, iar sapte sate, catune, cartiere, localitati sunt nealimentate partial sau total cu energie electrica, a declarat Daniela Silvi, reprezentantul IGSU, citata de evz.ro.

In judetul Vrancea, 1.200 de oameni sunt inca izolati din cauza ninsorilor si viscolului din ultima vreme, cea mai grava situatie fiind in trei sate ale comunei Boghesti, unde utilajele de deszapezire nu pot ajunge fiindca podul din lemn peste care ar trebui sa treaca poate ceda sub greutatea lor, relateaza mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.