Joi seara o noua pana de curent a afectat mai multe cartiere din Bucuresti, inclusiv Piata Alba Iulia si Cotroceni.

O pana de curent s-a produs, joi seara, in Bucuresti, fiind afectate Piata Alba Iulia si cartierele Cotroceni, Colentina, Ferentari si Titan. Pana la miezul noptii, alimentarea cu electricitate a fost reluata in toate regiunile afectate.

Zonele respective au ramas fara energie electrica din cauza unei avarii la instalatiile Transelectrica, relateaza MEDIAFAX. O alta pana de curent a avut loc, miercuri seara, in capitala, fiind afectate zonele Titan, Obor, Pipera si Timpuri Noi.

Penele de curent vor continua sa aiba loc deoarece reteaua este foarte veche, iar consumul populatiei continua sa creasca, relateaza b365:

„In momentul preluarii de catre Enel a activitatilor de distributie in zona Muntenia Sud (Bucuresti, Ilfov si Giurgiu), mare parte a infrastructurii existente se baza pe tehnologia anilor 1960-1970, care nu face fata cerintelor actuale de consum din Bucuresti. Consumul mediu al unui apartament a crescut in Bucuresti de cel putin 5 ori in ultimii 20 de ani”, sustin reprezentantii Enel.

Aceleasi surse indica cele mai vulnerabile zone din Capitala, unde curentul poate pica oricand: Bucurestii Noi, Chitila, zonele Piata Gorjului, Rosia Montana (cartierul Militari), strazile Sibiu si Brasov (cartierul Drumul Taberei), Principatele Unite, 11 Iunie, Muzelor, Rond Cosbuc, Soseaua Alexandriei, Teius, Pucheni, Calea Rahovei sau Soseaua Bucuresti – Magurele cu zonele adiacente, strazile Vulturilor, Romulus si Traian sau orasul Pantelimon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.