Primaria Bucuresti va realiza un pasaj pietonal sub Piata Romana dupa modelul celui de la Piata Universitatii.

Primaria Capitalei va plati 1,2 milioane lei pentru serviciile de consultanta din cadrul proiectului de construire a unui pasaj subteran pietonal la Piata Romana. Investitia face parte din planul de buget al primariei pe 2012, care trebuie aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Pasajul va fi realizat dupa modelul celui de la Universitate si va fi prevazut cu spatii pentru cafenea, magazine, dar si pentru spectacole, relateaza b365

S.C. Arcadia Engineering S.R.L. si S.C. Global Service Project se vor ocupa de contractul care are o durata de 78 de luni, dintre care 18 luni pe perioada de proiectare si executie a lucrarilor si 60 luni pe perioada de garantie a lucrarilor.

Noul pasaj va fluidiza traficul de pietoni, acestia avand la dispozitia lor cate doua intrari si iesiri pentru fiecare artera a intersectiei. Lucrarile la noul pasaj ar urma sa inceapa in martie-aprilie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.