Trei lucratori din minea Lonea au suferit arsuri in urma unui scurtcircuit. In zona Petricani a aparut o suprasarcina din cauza aparatelor de incalzit.

Trei electricieni de la Mina Lonea au suferit arsuri la fata si maini, in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui scurtcircuit electric produs la un transformator la care lucrau in subteran, acestia fiind internati la Spitalul de Urgenta din Petrosani.

Muncitorii au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Petrosani si au fost diagnosticati cu arsuri de gradele I si II la fata si la maini, relateaza realitatea.net.

Alimentarea cu energie electrica in zona Soselei Petricani, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost intrerupta, miercuri, din cauza consumului mare de electricitate, ca urma a faptului ca majoritatea locuitorilor acestei zone folosesc aparate electrice pentru incalzit, a precizat compania Enel, citata de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, in perioada imediat urmatoare vor fi realizate lucrari de crestere a capacitatii retelelor si a posturilor de transformare, precum si de modernizare a retelei de joasa tensiune din zona. Echipele de interventie au restabilit alimentarea cu energie electrica in zona Soselei Petricani in jurul orei 21.30, a precizat Enel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.