Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat ca a unificat programele de lucru din administratia centrala pentru ca timpul sa fie folosit cat mai bine.

Solicitat sa comenteze faptul ca de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulara catre ministere care prevede ca bugetarii sa respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus ca, prin aceasta circulara, s-au unificat programele de lucru in institutiile din administratia centrala.

"Pur si simplu am unificat programele de lucru in toate institutiile administratiei centrale. Asta este tot. Nu este absolut nicio alta problema. Cred, de fapt, ca intr-adevar ceea ce conteaza este ca timpul de lucru legal de la 8.00 la 16.00 sa fie folosit cat mai bine. Asta este totul", a spus Ungureanu, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca a dispus ca bugetarii sa lucreze mai mult de acum incolo, Ungureanu a raspuns printr-o alta intrebare: "Ce inseamna mai mult, doamna? Exista un program fix de la 8.00 la 16.00".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.