Aproximativ 9.000 de consumatori din judetul Buzau si 4.500 din judetele Calarasi, Giurgiu, Valcea, Gorj, Mehedinti si Ialomita au ramas in bezna.

La ora 14.00, in judetul Buzau mai erau nealimentati cu energie electrica aproximativ 9.000 de consumatori de pe raza a 12 de localitati, dintre care Amaru, Cochirleasca, Gheraseni, Sageata, Vadu Pasi, Ziduri sau Smeeni, a anuntat directorul Electrica, Ioan Folescu, citat de realitatea.net.

Avariile s-au produs ca urmare a depunerilor de gheata, polei, in conditii de vant puternic in rafale de pana la 90 de kilometri pe ora. 64 de echipaje de interventie lucreaza pentru a repara avariile.

De asemenea, Folescu a precizat ca in zona Operatorilor de Distributie – ENEL si CEZ nu aveau curent electric aproximativ 4.500 de consumatori de pe raza a 19 localitati din judetele Calarasi, Giurgiu, Valcea, Gorj, Mehedinti si Ialomita. In aceste zone s-a intervenit astazi cu 30 de echipaje pentru a se repara defectiunile.

Citeste si: Basescu: Populatia NU va ramane fara energie electrica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.