Ministerul Educatiei a decretat ca alte 12 judete se vor alatura Capitalei care deja anuntase ca marti scolile vor fi inchise.

Ca urmare a deciziilor luate in cadrul Comitetelor Judetene pentru Situatii de Urgenta, marti, 14 februarie 2012, cursurile vor fi suspendate integral, atat in mediul urban, cat si in mediul rural, in 12 judete (Arges, Buzau, Calarasi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Olt, Prahova, Vrancea) si in municipiul Bucuresti.

In celelalte judete, situatia se prezinta astfel:
- 7 inspectorate scolare judetene au raportat suspendarea cursurilor in mai putin de 10 unitati de invatamant (Arad, Bihor, Constanta, Hunedoara, Maramures, Satu Mare, Timis);
- 5 judete inregistreaza maximum 100 de unitati de invatamant inchise ( Braila, Caras-Severin, Galati, Teleorman, Vaslui).

La nivelul intregii tari, au fost inchise astazi 7156 de unitati scolare, in care invatau 1.103.635 elevi.
In Bucuresti deja se anuntase de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ca marti nu vor fi trimisi copiii la scoala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.