Un avion cu 48 de calatori la bord a iesit de pe pista, luni, pe Aeroportul din Craiova. Din fericire nu au existat victime in urma incidentului, desi trei persoane s-au ranit la picioare cand au sarit din avion.

Potrivit directorului Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, avionul, cu destinatia Timisoara, care trebuia sa decoleze la ora 10.15 a incercat sa plece la ora 11.00, insa nu a reusit.

"In momentul in care avionul se pregatea sa decoleze, din cauza zapezii a derapat si a iesit de pe pista, in dreapta. Pasagerii care urmau sa plece la Timisoara sunt in siguranta", a declarat directorul Mircea Dumitru.

Pasagerii avionului se afla momentan in sala de asteptare si spera sa plece astazi spre destinatia lor, relateaza MEDIAFAX. Aeroportul Craiova va fi inchis, potrivit Realitatea TV. Astazi erau planificate patru curse cu decolare din Craiova, insa toate au fost anulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.