Intre 25 ianuarie si 8 februarie, inspectorii Primariei Capitalei au acordat 331 de sanctiuni bucurestenilor care nu au curatat zapada de pe trotuare.

Inspectorii Primariei Capitalei au dat, in perioada 25 ianuarie - 8 februarie, 331 de sanctiuni, in valoare totala de 397.200 de lei, persoanelor fizice si juridice care nu au curatat trotuarele sau nu au indepartat turturii de pe cladiri, potrivit situatiei prezentate, joi dimineata, in comandamentul de iarna de la Primaria Capitalei.

Primarul general, Sorin Oprescu, a aratat, ca circulatia in Capitala se desfasoara in conditii normale, majoritatea arterelor principale fiind "la negru", relateaza MEDIAFAX.

Edilul sef a cerut operatorilor de deszapezire sa continue actiunile de ridicare a zapezii de pe marginea carosabilului si din intersectii, dar si sa intervina pentru deszapezirea strazilor secundare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.