Judetul Iasi se alatura judetelor Buzau si Vrancea, care au prelungit vacanta fortata a elevilor pana la sfarsitul saptamanii.

Toate scolile din judetul Iasi vor fi inchise pana luni din cauza gerului, dar si a drumurilor impracticabile, a anuntat seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Liliana Romaniuc.

"Initial, recomandarea noastra a fost ca fiecare scoala sa decida ce va face, in functie de conditiile specifice. Hotararea de a suspenda cursurile pentru inca doua zile a fost luata in colegiul prefectural, avand in vedere conditiile meteo extrem de severe", a declarat seful ISJ Iasi, citat de realitatea.net.

In judetul Iasi exista 330 de scoli care si-au suspendat activitatea la inceputul saptamanii din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si astfel vor ramane inchise inclusiv in zilele de joi si vineri.

In judet circulatia este inchisa pe trei drumuri nationale din cauza viscolului si a zapezii, iar trenurile inregistreaza intarzieri de cateva ore.

Citeste si In ce judete continua "vacanta viscolului"?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.