Afla care sunt subiectele pe care trebuie sa le citesti pentru a fi informat in aceasta dimineata.

Andreea Paul Vass a renuntat la nominalizarea de ministru pentru portofoliul Economiei, confirmand in acelasi timp ca a fost prezenta pe lista ministrilor din Cabintul Ungureanu. Inlocuitorul acesteia ar putea fi, potrivit surselor politice, Lucian Bode, deputat PDL Salaj.

De astazi pana pe 12 februarie toata tara se afla sub cod galben de ger, temperaturile minime urmand a se incadra intre -25 si -15 grade. Afla si care este starea drumurilor astazi.

Scrutinul republican din Colorado si Minnesota pentru alegerile prezidentiale americane a fost castigat de catolicul fervent Rick Santorum.

Mitsubishi Motors vrea sa-si vanda fabrica din sudul Olandei cu suma “record” de 1 euro. Cred ca orice si-ar putea permite sa o cumpere, insa proprietarul fabricii trebuie sa angajeze 1.500 de angajati, care vor fi platiti cu salarii cel putin egale cu cele oferite de Mitsubishi.

Vicepresedintele Comisiei Europene a declarat ca uniunea monetara ar putea supravietui chiar si in cazul in care Grecia ar fi nevoita sa paraseaza zona euro. Atunci, ne intrebam, daca este asa de ce toate tarile euro si non-euro s-au chinuit sa salveze Grecia?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.