Sorin Oprescu a cerut firmelor de salubritate sa-si concentreze eforturile pentru largirea bulevardelor mari.

La sedinta Comandamentului de Iarna din dimineata aceasta Oprescu a solicitat operatorilor sa continue evacuarea zapezii din intersectii si sa asigure permanenta cu utilaje cu material antiderapant, in punctele fixe din apropierea pantelor, rampelor si pasajelor, relateaza adevarul.ro.

In timpul noptii s-a transportat zapada de pe mai multe strazi mari (Bulevardul Camil Ressu intersectie cu strada Liviu Rebreanu, strada Pajura, Bulevardul Lascar Catargiu, Bulevardul Magheru, Piata Romana, strada Apusului, strada Dambovitei, Soseaua Fundeni, Soseaua Pantelimon, strada Progresului, Soseaua Alexandriei).

De asemenea, s-a actionat cu material antiderapant pe arterele principale, pe cele secundare de legatura, astfel incat la ora 6.00 acestea se prezentau “la negru”, in zona podurilor, pasajelor, rampelor, pantelor si intrarilor in spitale si institutii publice de interes social.

La inceputul zilei de miercuri nu functionau semafoarele din 15 intersectii, iar in cursul noptii de marti spre miercuri au cazut 13 copaci care au avariat opt autoturisme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.