Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a luat decizia de a amenda cu 20.000 de lei firma de salubritate Romprest pentru slaba prestație din ultimele 48 de ore.

Primarul a luat decizia nu doar de a amenda Romprest dar si de a retine plata pentru serviciile de deszapezire din ultimele 48 de ore. Romprest asigura serviciile de deszapezire pentru sectoarele 1 si 5.

Retinerea platii s-ar putea sa fie o pedeapsa mai insemnat decat amendarea, din moment ce firmele de salubritate primesc in jur de 250.000 de euro pe zi pentru deszapezirea Capitalei.

”Am decis sanctionarea firmei de salubritate care asigura serviciul de deszapezire pe raza Sectorului 1 pentru slaba prestatie si lipsa de eficienta din ultimele 48 de ore. Refuz sa tin cont ca la primul val de viscol s-a actionat corespunzator pe marile artere pentru ca acest aspect tine de respectarea obligatiilor pe care societatea le are fata de cetatenii Sectorului 1”, a declarat Chiliman, intr-un comunicat de presa, citat de realitatea.net.

Sunt aceleasi sectoare care au fost numite "corigente la capitolul deszapezire" de catre primarul Sorin Oprescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.