Demisia lui Emil Boc si a cabinetului sau nu a contribuit la diminuarea protestelor, cel putin nu mai mult decat vremea neprietenoasa.

Peste o suta de persoane s-au adunat, luni seara, la Piata Universitatii, desi premierul pe care l-au contestat mai bine de trei saptamani, Emil Boc, a anuntat demisia Cabinetului sau, oamenii anuntandu-si intentia de a continua protestele pana la demisia presedintelui Basescu.

Protestatarii au inceput sa se adune de la orele amiezii pe treptele din fata Teatrului National, relateaza realitatea.net. In jurul orei 20.00, alte cateva zeci de oameni, majoritatea tineri, au aparut in zona in care se strang de obicei, la fantana de la Facultatea de Arhitectura. In timpul zilei, oamenii l-au blamat pe premierul interimar Catalin Predoiu ca este la fel de corupt precum sistemul justitiei in Romania.

Cand s-a anuntat vestea ca Mihai Razvan Ungureanu este noul premier, multimea a primit anuntul cu scandarea "Du-te, Razvane, du-te, Razvane, du-te si lasa-ne".

Una dintre putinele scandari "la zi" care au rasunat in ambele cercuri de protestatari a fost un "Hop!, Hop!, Hop!, Basescu dupa Boc!". In alte parti ale Universitatii, s-a scandat "Si pe cod portocaliu/ Tot in piata o sa fiu".

Citeste si
Cine este Mihai Razvan Ungureanu, premierul desemnat?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.