Daniel Funeriu a anuntat ca toate unitatile de invatamant preuniversitar vor ramane inchise pana miercuri in 11 judete si municipiul Bucuresti.

Daniel Funeriu, ministrul Invatamantului, a precizat ca este vorba despre unitatile de invatamant din Botosani, Iasi, Vaslui, Vrancea, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Olt, Ilfov. Ministrul a semnat deja ordinul de suspendare a cursurilor pana miercuri, relateza MEDIAFAX.

Masura suspendarii cursurilor in Bucuresti a fost luata initial pentru luni si marti, astfel cum anuntase Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Cursurile au fost suspendate, luni, in 2.667 de unitati de invatamant. In judetele Vrancea, Olt si Ialomita au fost inchise toate scolile, in vreme ce in judetele Iasi, Botosani si Galati, in schimb, sunt inchise toate scolile din mediul rural.

Capitala si 19 judete din sudul si sud-estul tarii sunt pana miercuri dimineata sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.