In Oltenia si Dobrogea continua sa ninga, in vreme ce in vest va fulgui usor. Miercuri, precipitatiile se extind in toata tara.

Marti, vantul va continua sa prezinte intensificari in sud-estul si sudul tarii, precum si la munte, cu viteze ce vor depasi la rafala 80 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand zapada, relateaza mediafax.ro.

In nordul Moldovei persista gerul, unde temperatura maxima va ajunge la -15 grade. Pe litoral si in nord-vest, temperaturile maxime cresc pana la 2 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -22 si -12 grade, usor mai ridicate pe litoral si in regiunile vestice, dar si mai coborate in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei, spre -25...-27 de grade.

La Bucuresti, cerul va fi noros, va mai ninge indeosebi in prima parte a zilei, iar vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute, viscolind sau spulberand zapada. Bucurestenii nu pot spera la temperaturi mai mari de -8 grade, iar minimele vor fi de -17...-15 grade.

Miercuri, precipitatiile se vor extinde in cea mai mare parte a tarii, incepand dinspre sud-vestul teritoriului. Lapovita matinala se va transforma treptat in ninsoare in Crisana, Banat, Oltenia si Muntenia. In Maramures, Transilvania si local in Moldova vor predomina ninsorile, iar in Dobrogea pe arii restranse se vor semnala mai ales ploi. Vor fi conditii de polei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade.


Citeste si
Cod portocaliu de ninsori si viscol in zonele din S si S-E tarii

Situatia drumurilor nationale la inceput de saptamana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.