Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a prezentat luni dimineata situatia in Bucuresti in cadrul Comandamentului de Iarna.

Potrivit primarului, la inceputul zilei de luni, peste 200 de utilaje de deszapezire au iesit la lucru pe principalele artere pentru a fluidiza traficul.

Mai multi copaci sunt cazuti pe mai multe artere din sectoarele 2, 3, 4 si 6 in cele mai multe cazuri fiind avariate mai multe autoturisme, a spus primarul. Din fericire, nici o persoana din Bucuresti nu a decedat in seara de duminica spre luni din cauza frigului.

In schimb, au fost inregistrate 1.212 solicitari la ambulanta. Peste 300 de persoane au fost transportate in adaposturi speciale, a mai spus primarul, citat de hotnews.ro.

Luni si marti, Bucuresti se alatura judetelor din tara in care toate scolile vor ramane inchise. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, luni si marti, pentru degajarea cailor de acces, nefiind alte probleme.

"In urma informatiilor primite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti si a conditiilor dificile de acces catre unitatile de invatamant, conducerea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 si 7 februarie 2012 in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Municipiul Bucuresti", se arata intr-un comunicat de presa al institutiei, citat de MEDIAFAX.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca incepand cu duminica, ora 18:00, va intra in vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, pentru sudul si sud-estul Romaniei, valabila pana pe 8 februarie, ora 10:00.

Prefectul capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a avertizat primariile de sector sa fie pregatite pentu ziua de astazi deoarece "varful codului portocaliu in Capitala va fi luni".

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.