Desi foarte multa lume blameaza imprumutul unor sarbatori americane, 14 februarie, cunoscut ca Valentines Day sau Ziua Indragostitilor, este un prilej in plus de a fi mai aproape de persoana iubita si de a-i darui o mica atentie.

Pentru amandoi: Vacanta la munte

Cuplurile care prefera sa evadeze din zgomotul cotidian, sa uite de grijile de zi cu zi sau cele care nu au apucat sa se bucure de zapada de la munte au la dispozitie oferte pentru toate buzunarele. Sunt inca disponibile vacante pe Valea Prahovei si preturile pornesc de la 300 lei pentru 3 nopti de cazare in perioada 10-13 februarie in statiunea Sinaia, potrivit agentiei Euro Team Travel.

Pentru EA: Relaxare la Spa

O alta optiune, tot mai populara in randul doamnelor care doresc sa evadeze din rutina zilnica, ar fi un abonament de 10 sedinte la spa, masaj sau aromaterapie, conform Wall-Street.ro.

Preturile pentru astfel de abonamente pornesc de la 300 lei, iar internetul este plin de oferte. Conditia este ca locatia sa fie speciala.

Pentru EL: Un parfum elegant

Cu ocazia Valentine’s Day, doamnele isi pot suprinde partenerii cu un parfum falegant.

Pot alege parfumul Terre D’Hermes, disponibil la un pret de 290 lei pe internet, un set de la Hugo Boss „Boss Bottled Night” ce cuprinde apa de toaleta (100ml) si un deostick la pretul de 240 lei sau Gucci Guilty Pour Homme cu un pret ce porneste de la 200 lei pentru un recipient de 50 ml.

Descopera mai multe idei de cadouri pentru Valentine's Day pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.