Intoarcerea viscolului a afectat marti trafiul rutier, dar si pe cel naval. Porturile Midia, Constanta Nord, Constanta Sud si Mangalia au fost inchise.

Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare a navelor in porturile mentionate au fost suspendate luni seara, pe rand, incepand cu ora 21.00, din cauza vantului puternic, care sufla cu viteze de peste 70 de kilometri la ora.

Din acelasi motiv a fost oprit si tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare - Marea Neagra
, relateaza MEDIAFAX.

Totodata, circulatia se desfasoara in conditii extrem de dificile pe DN 38, in zona Techirghiol - Negru Voda, din cauza viscolului, care reduce vizibilitatea la 30 - 40 de metri si care aduce zapada de pe camp, in zona actionandu-se cu utilaje de deszapezire.

Confom informatiilor eliberate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, pe Autostrada Bucuresti – Constanta, intre kilometrii 92 si 167, viscolul si zapada reduc vizibilitatea sub 50 de metri pe ambele sensuri.

Alte 9 drumuri nationale din sud-estul tarii sunt inchise la ora actuala din cauza viscolului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.