Asociatia Suporterilor Romani a anuntat printr-un comunicat trimis institutiilor media ca pe 4 februrie ultrasii liberi din Romania sunt asteptati la Sibiu.

"Sambata are loc cea mai importanta deplasare din viata oricarui ultras roman. Nu-i o deplasare pentru club, este o deplasare pentru noi. Pentru felul nostru de a fi. Pentru cei care stiu sa spuna "NU", cand legi nedrepte si bastoane nemiloase te obliga sa taci. Pentru un fenomen care este mai legat de viata cotidiana decat de orice sport. Pentru cei care pot vedea dincolo de propaganda mass-mediei", se precizeaza in mesajul suporterilor.

Suporterii bucuresteni din partea galeriei dinamoviste vor pleca sambata la ora 10 din fata stadionului Dinamo pentru a ajunge pana la sase seara in Sibiu, cand s-a anuntat inceputul manifestarii.

Printre orasele care si-au mai anuntat participarea se numara si Craiova , Timisoara, Cluj-Napoca ( -U- si CFR ), Arad, Oradea, Hunedoara, Brasov, Galati, Vaslui, Pitesti, Constanta, Tulcea, Alba-Iulia, Medias, se arata in mesajul citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.