Un barbat si-a pierdut viata in judetul Galati din cauza conditiilor meteorologice extreme. Un alt barbat a murit in masina in localitatea Adunatii Copaceni.

Barbatul din judetul Galati a iesit in frig sa mearga pe jos pana acasa si a inghetat pe drum, potrivit realitatea.net.

In momentul de fata nu se cunosc informatii suplimentare.

In al doilea caz este vorba despre un barbat care a ramas blocat cu masina in localitatea Adunatii Copaceni, automobilul fiind ingropat sub trei metri de zapada. Alaturi de el se afla si o femeie, care a intrat in soc hipotermic. Ambii au fost scosi din masina de echipajul de interventie si dusi de urgenta la spital.

Barbatul a murit in jurul orei 16:00, dar femeia a supravietuit, relateaza jurnalul.ro.

Un bolnav de 70 de ani din comuna Hamcearca (Tulcea) a decedat joi dupa-amiaza inainte ca ambulanța sa ajunga la el, scrie evz.ro. Batranul avea diabet de tip II si suferea de afectiuni cardiace. Fusese externat de curand din spital si se pare ca nu-si luase tratamentul.

Cand am primit apelul o ambulanta a plecat spre comuna unde locuia, destul de izolata, insa pentru ca drumul era inzapezit, salvarea nu a putut ajunge la el. Dupa doua ore si jumatate am fost sunati si anuntati ca batranul a decedat”, ne-a declarat dr. Dumitru Valcu, director medical al Serviciului Judetean de Ambulanaa Tulcea.

Citeste si Iarna se dezlantuie: Sute de masini blocate in nameti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.