Parizerul este unul dintre mezelurile cel mai des intalnite in frigiderele romanilor. Dar care este ierarhia marcilor in functie de cat de sanatoase sunt?

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Priogramelor si Strategiilor din Romania a vrut sa afle raspunsul la aceasta intrebare si a analizat 11 astfel de produse alimentare, relateaza evz.ro.

Evaluarile au fost realizate in laboratoare International Consumer Research&Testing si s-a tinut cont de criterii precum procentajul de grasime si raportul colagen/proteina.

Au fost testate parizere de pui produse de: Agricola, Aldis, Best Farm, Campofrio, Caroli, Clever, Cristim, Diavist, Luca si Prodprosper. Punctajul maxim care se putea obtine era de 5,5 stele. Acest punctaj a fost obtinut doar de parizerul de pui Prodprosper, iar pe locurile urmatoare s-au clasat Cristim (5,38 stele) si Caroli (5,25).

Iata clasamentul complet:
Prodprosper - parizer de pasare 5,5 stele din 5,5 stele
Cristim - parizer pui - 5,38
Caroli - parizer pasare – 5,25

Campofrio - parizer pasare – 5,13
Aldis - parizer piept pui – 5
Agricola - parizer pasare - 5
Best Farm - parizer pui - 5
Luca Parizer - piept pui – 4,75
Best Farm - parizer traditional din piept de pui – 4,75
Diavist - parizer pui – 4,25
Clever - parizer de pui – 4,25


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.