In prima parte a zilei de sambata nu s-au semnalat probleme de circulatie din cauza vremii, insa politia se asteapta ca traficul sa se intensifice pe DN1.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in prima parte a zilei de sambata nu sunt anuntate drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.

Avand in vedere ca partiile de pe Valea Prahovei si din judetul Brasov ofera conditii optime pentru practicarea sporturilor de iarna, Politia Rutiera se asteapta ca in urmatoarele ore circulatia sa se intensifice pe DN1 Bucuresti – Brasov.

In acest moment ninge viscolit pe DN1, pe raza statiunilor montane prahovene. Zapada a inceput sa se depuna pe carosabil, traficul fiind redus, si se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant. Pe DN1A, in zona Cheia, stratul de zapada masoara, pe mici portiuni, aproximativ 1-2 centimetri.

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna si pe alte artere din tara, in special pe drumuri nationale secundare care strabat zone montane
. Iata care sunt drumurile vizate:

DN67C Novaci – Ranca (judetul Gorj),
DN67D Valea Cernei (judetul Mehedinti),
DN72A si DN73 in zona Campulung (judetul Arges),
DN73A Predeal – Sercaia (judetul Brasov),
DN15 Hadareni – Ungheni (judetul Mures),
judetul Harghita DN12C Gheorgheni – limita cu judetul Neamt,
DN11B Targu Secuiesc – Cozmeni,
DN12 Tusnad – Toplita,
DN13A Praid – Miercurea Ciuc,
DN13B Praid – Bucin,
DN13C Vanatori – Bisericani.

De asemenea, Politia avertizeaza pe soferi sa-si pregateasca automobilul pentru condus in conditii de iarna si sa se astepte la formarea de polei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.