Un europarlamentar britanic si liderul comunist de la Chisinau, Vladimir Voronin, solicita demisia presedintelui Traian Basescu si afirma ca sunt solidari cu miscarile romanilor.

Sustinem protestatarii din Romania si vrem ca acest regim si acest presedinte al Romaniei sa plece”, a spus Voronin in cadrul unei conferinte de presa sustinuta joi, potrivit EVZ.

Graham Watson, liderul Partidului European Liberal Democrat si Reformist, isi exprima ingrijorarea in legatura cu ce se intampla in tara si spera ca avem alegeri anticipate pentru ca situatia actuala sa fie solutionata.

“Nu este posibil sa continui cand ai un presedinte care face abuz de puterile sale constitutionale, fortand trecerea legii sanatatii prin Parlament. Nu este posibil sa continui cand poporul si-a pierdut increderea intr-un guvern care a devenit lenes si, de asemenea, da semne ca a devenit corupt. Exprimarea opiniei publice (…) ar trebui sa fie de ajuns pentru a transmite un mesaj presedintelui si guvernului ca a venit vremea ca ei sa plece pentru a oferi tarii alegeri anticipate si un nou inceput”, potrivit Watson, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.