Senatorul PSD Olguta Vasilescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca exista "varianta" ca participantii la mitingul organizat de USL intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, intre orele 15.30-18.00, sa plece, ulterior, spre Piata Universitatii, pentru a se alatura manifestantilor de acolo.

Vasilescu a subliniat ca liderii USL nu se vor deplasa dupa miting in Piata Universitatii, avand un program prestabilit.

"Exista aceasta varianta. Fiecare ia decizia pe care o doreste. Liderii nu vor merge la Universitate, au un program stabilit. Probabil va urma o conferinta de presa. Nu putem impiedica cetatenii sa protesteze", a spus Olguta Vasilescu, citata de MEDIAFAX.

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, joi, inainte de a pleca la Bucuresti pentru a participa la mitingul organizat de USL, ca daca protestatarii din Piata Universitatii il vor chema va merge sa ii salute si sa le spuna ca este "cu sufletul, cu dorinta, cu credinta alaturi de ei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.