Romanii din Roma si din imprejurimi sunt chemati duminica, 22 ianuarie, sa picheteze Ambasada Romaniei la Roma, in semn de solidaritate cu manifestantii care au iesit in strada in orasele Romanei, potrivit unui comunicat al Asociatiei Romanilor din Italia.

"In aceste zile, romanii au iesit in strada pentru a cere demisia guvernului Boc si a presedintelui Traian Basescu. Noi, romanii din diaspora, suntem solidari cu cei care cer demisia celor care au adus tara intr-o situatie catastrofala”, se arata intr-o scrisoare expediata membrilor si simpatizantilor de Asociatia Romanilor din Italia (ARI).

In comunicatul semnat de Eugen Terteleac, presedintele ARI se afirma ca starea actuala a Romaniei impune numire unui guvern tehnic, asa cum s-a intamplat in Italia.

“Un guvern tehnic care sa nu mai fie controlat si santajat de grupurile de interese din economie si finante. Un guvern care sa scoata tara din criza”, se precizeaza in comunicat.

Prostetele din tara au ajuns la a sasea zi
, pentru ziua de maine fiind programat un miting de amploare organizat de Opozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.