Piata Universitatii din Capitala reprezinta pentru a cincea zi locul de intalnire al protestatarilor.

[UPDATE 23:08] Protestantii incep sa fie din ce in ce mai putini

Protestele continua in Piata Universitati, dar numarul celor ramasi a scazut semnificativ.

[UPDATE 22:17] Orban a fost huidut

In urma cu aproape o ora, Ludovic Orban a fost huiduit copios dupa ce si-a facut aparitia in Piata Universitatii si de-abia a reusit sa iasa din randul manifestantilor, care il injurau si il strigau "Hotule!", "Pleaca de aici!", "Si tu esti o mizerie!", potrivit hotnews.ro.

[UPDATE 20:50] 4 protestatari au fost ridicati

Patru protestatari au fost ridicati din Piata Universitatii din Bucuresti, acestia fiind dusi la sectiile de politie, fie pentru identificare, deoarece nu aveau acte de identitate, fie pentru ca aveau asupra lor obiecte interzise.

[UPDATE 20:13] Se asteapta venirea studentilor

Manifestantii scandeaza "Suntem cetateni, nu huligani!" si "Basescu, daca te tine, hai la baie de multime!", potrivit Hotnews.ro.

Realitatea.net scrie ca in jurul orei 19:30 cateva sute de studenti spre indreptau spre Piata Universitatii din Regie.

[UPDATE 18:39] Numarul manifestantilor au ajuns la 600

Realitaea TV anunta ca s-au adunat 600 de manifestanti, 200 dintre acestia fiind sindicalisti.

[UPDATE 18:05] Se organizeaza filtre in gari

Adevarul scrie ca politia si jandarmeria organizeaza filtre in gari. 20 de suporteri din Craiova au fost dati jos din trenul care se indrepta spre Bucuresti pentru ca nu aveau bilete.

[UPDATE 17:30] Nivel ridicat de alerta la MAI

Reprezentantii Ministerului Aministratiei și Internelor au emis cod albastru la nivelul institutiilor pe care le conduc. Este vorba despre un sfert din angajatii Politiei, Jandarmeriei si Pompierilor care vor fi chemati la serviciu pe fondul numarului mare de proteste din intreaga tara, potrivit adevarul.

Citeste si:
Fermierii au ajuns la o înțelegere cu ministrul Agriculturii....
Fermierii au ajuns la o...

[UPDATE 17:25] Majoritatea protestatarilor sunt pensionari

Ca si in cazul protestelor din ultimele zile, majoritatea manifestantilor sunt pensionari.

[UPDATE 17:11] Numarul protestatarilor creste

Mediafax scrie ca in Piata Universitatii s-au strans 200-300 de persoane.Sutele de oameni din centrul Capitalei scandeaza lozinci impotriva presedintelui, impotriva premierului si a ministrului Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea. Ei afiseaza bannere cu mesaje impotriva acestora si indemnau la continuarea protestelor pana la "caderea" lui Traian Basescu.

[UPDATE 16:37] Protestul este pasnic

Protestatarii de la Piata Universitatii sunt pasnici si continua sa scandeze lozinci anti-Basescu si anti-guvernamentale.

In jurul orei 16:00 in fata Teatrului National se afla 150 de manifestanti. In zona a fost amplasat un gard, iar numarul jardarmilor este mic in acest moment, scrie Hotnews.ro.

Citeste si:
Protest AUR în Piața Universității din Capitală. Românii...
Protest AUR în Piața...

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la intoarcerea in functia de subsecretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Raed Arafat a declarat "socat de sustinerea si increderea populatiei", referindu-se la mitingurile de sustinere din prima parte a saptamanii.

PNL a depus la Primaria Capitalei
o solicitare pentru a organiza joi un miting de protest, in acest moment asteptandu-se aprobarea acesteia, au declarat surse din partid.

Si in restul tarii s-au anuntat proteste. Sunt autorizate proteste in Braila, Caras-Severin, Constanta, Galati, Sibiu, Timis si Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.