Ministrul de Interne, Traian Igas, a anuntat, luni dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca le-a cerut "sefilor de arme" din Ministerul Administratiei si Internelor care gestioneaza protestele sa actioneze cu "mai multa implicare, mai multa fermitate".

Igas a apreciat activitatea jandarmilor care au asigurat ordinea la protestele din toata tara, de duminica, aproximativ 2.000, potrivit acestuia. Acesta a precizat ca la protestele de duminica din cele 38 de orase ale tarii, unde astfel de mitinguri au fost organizate au participat, potrivit statisticilor Ministerului, 8.600 de cetateni.

"Cer celor care invita anumite grupari, anumite gasti de cartier la aceste proteste sa-si asume o mare responsabilitate", a mai spus Igas. Ministrul a facut la randul lui un apel la respectarea legii, potrivit MEDIAFAX.

"Legea se impune a fi respectata si nu se negociaza pentru a fi respectata. Nu putem sa lasam ca un numar restrans de oameni sa bulverseze activitatile la nivel national si cred ca opinia publica nu e de acord cu aceste manifestari", a mai spus ministrul Igas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.