Muncitorii care refac Piata Aparatorii Patriei din Capitala, au crezut ca au descoperit o noua statie de metrou. De fapt este a doua iesire a statiei Aparatorii Patriei, despre care nu se stia nimic.

Gura de metrou a fost construita in 1986 si s-a pastrat in perfecta conditie pana astazi. Muncitorii au descoperit de fapt culoarul gurii de metrou, care da direct pe peron. Aceasta a doua iesire a statiei se afla la 800 de metri de cea cunoscuta.

"Cand a bagat constructorul plugul in brazda, langa doua guri de aerisire, a nimerit intr-un spatiu mai mare. Am descoperit cu surprindere un culoar care ducea direct la peronul statiei Aparatorii Patriei" a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone pentru Realitatea TV.

Primarul sectorului 4 a adaugat ca Primaria va profita de aceasta descoperire neasteptata si va investi in reabilitarea sa.

"Statia va fi pusa in folosinta printr-o investitie din partea Primariei si Metrorex. Noi vom oferi scara rulanta. Cand s-a construit statia, nu era nevoie de aceasta iesire. Astazi este nevoie. Astfel noua Piata Aparatorii Patriei va fi singura piata care va avea o iesire de metrou in centrul ei."

De asemenea, Piedone a oferit sfarsitul lunii mai 2012 ca termen limita pentru punerea in folosinta a gurii de metrou.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.