Klaus Iohannis, primarul Sibiului, este de parere ca demnitarii care lucreaza la proiectul Legii Sanatatii ar trebui sa se gandeasca si la omul care plateste serviciile medicale si va trebui sa beneficieze de ele.

"Sper ca cei care construiesc noua legislatie sa aiba in vedere ca, in afara de cei care infiinteaza, organizeaza, exploateaza, castiga sau nu din aceasta activitate, exista si bietul bolnav si sper sa se aiba un pic in vedere si omul care plateste, pana la urma, tot circul si care vrea sa beneficieze de niste servicii decente", a declarat Iohannis, intrebat de MEDIAFAX care este parerea lui despre scandalul din Sanatate.

De asemenea, Iohannis a afirmat ca din discutiile purtate "mai ascutit decat ar fi fost bine" pe tema noii legi a Sanatatii, nu se poate trage concluzia ca ar vrea cineva desfiintarea SMURD, dar a apreciat ca "interesanta" declaratia sefului statului privind infiintarea acestui serviciu.

Primarul Sibiului facea referire la conferinta de presa sustinuta de Traian Basescu miercuri seara. In cadrul conferintei, seful statului a precizat ca SMURD nu a fost creat de un om (referindu-se la Raed Arafat). Statul este cel care a facut eforturi uriase pentru acest sistem, Basescu mentionand ca abordarea din ultimele zile i se pare "deplasata".

"SMURD nu a fost creat de un om. Statul roman a facut efoturi uriase pentru dotarea SMURD si a Ambulantei", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.