Ninsorile se vor manifesta doar in zonele montane si in nordul tarii. In restul teritoriilor, cerul va fi variabil miercuri.

Se va produce ceata in zonele joase din sudul tarii si izolat in rest. In Bucuresti, ceata se va manifesta mai mult noaptea, iar temperatura maxima in timpul zilei va fi de 5 grade, potrivit mediafax.ro.

Temperaturile maxime in tara vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea nu se schimba foarte mult pentru joi. In nord-vestul tarii vor cadea precipitatii mixte in timpul zilei si ninsori noaptea. In celelalte regiuni innorarile vor fi temporare si precipitatiile se vor semnala pe arii restranse, in Banat, Transilvania si nordul Moldovei. Vor fi conditii de polei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -7 si 2 grade. In sudul si sud-estul tarii soferii sunt avertizati ca dimineata si noaptea e posibil sa fie ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.