Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) aloca linia TelVerde 0800 801 100 (telefon gratuit) pentru facilitarea sesizarii si inregistrarii in timp real a faptelor cu risc de vulnerabilitate la coruptie din sistemul national de invatamant.

Informatiile preluate vor fi prelucrate de Comisia de Etica a MECTS si, de asemenea, vor fi puse de catre respectiva comisie la dispozitia Corpului de Control al ministrului sau a altor organisme abilitate prin lege.

Introducerea serviciului TelVerde este parte integranta a proiectului „Prevenirea coruptiei in educatie prin informare, formare si responsabilizare", finantat prin Fondul Social European - Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative".

Linia telefonica 0800 801 100 va fi disponibila zilnic incepand de astazi. Reclamantii pot suna de luni pana vineri, intre orele 9.00-19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.