Potrivit verificarilor Directiei de Sanatate Publica, Apa Saguaro, care este distribuita in reteaua Lidl are o incarcatura microbiologica de 30 de ori mai mare decat limita admisa de lege

Dupa ce inainte de Revelion, 1.000 de litri de apa plata au fost retrasi de la vanzare din doua hypermarketuri din Botosani si Dorohoi, sticlele de apa Saguaro continua sa fie retrase acum din magazinele Lidl din 20 de judete, relateaza adevarul.ro.

Alerta a pornit chiar de la reteaua amintita de marketuri, care s-a sesizat asupra calitatii produsului si a notificat inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

In Bucuresti, in cartierele Militari si Crangasi, se pare ca au fost vandute deja cateva sticle din lotul de apa cu probleme. Si in magazinul Lidl din Chitila au fost gasite baxuri intregi cu produsul problema, conform realitatea.net.

"Prin apa se pot transmite de la boli mai putin grave pana la boli grave. Poate avea efecte patologice foarte puternice la persoane sensibile. Dar nu stim inca despre ce fel de contaminare este vorba, cu virusuri, cu bacterii...", a explicat profesorul Gheorghe Mencinicopschi, la Romania TV.

Citeste si
Ce marci de apa imbuteliata dauneaza sanatatii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.