Politia Romana informeaza ca peste 15.700 de politisti vor actiona zilnic, in perioada 31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011, pentru ca trecerea dintre ani sa aiba loc in conditii de siguranta, in caz de nevoie cetatenii fiind sfatuiti sa apeleze numarul de urgenta 112.

De Revelion vor avea loc in toata tara 187 de manifestari publice la care este asteptat un public numeros. In general, manifestarile publice de amploare organizate de primarii vor avea loc in marile orase, in pietele centrale sau case de cultura, explica Politia Romana.

"Pentru ca trecerea dintre ani sa se desfasoare in conditii de siguranta, in perioada 31 decembrie 2010 - 2 ianuarie 2011, peste 15.700 de politisti vor fi gata sa intervina atunci cand sunt sesizati cu privire la comiterea unei fapte antisociale si sa actioneze pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea cetatenilor", se arata in comunicatul Politiei, citat de MEDIAFAX.

Din totalul politistilor care vor actiona zilnic, peste 8.800 sunt politisti de ordine publica, peste 2.500 sunt politisti rutieri, iar peste 2.300 sunt politisti de investigatii criminale, investigare a fraudelor, politie transporturi sau alte structuri ale politiei. De asemenea, peste 2.100 politisti vor constitui rezerva de interventie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.