Pentru majoritatea dintre noi, sezonul rece de iarna nu aduce doar obraji rumeni, ci si o piele mai uscata pe fata, maini sau picioare.

Pentru unele persoane, senzatia de uscat a pielii devine mai mult decat un disconfort, cauzand iritatii sau chiar eczeme.

Mergi la specialist

Atunci cand, in sezonul rece, iti cumperi produse pentru ingrijirea pielii este greu sa gasesti un farmacist sau vanzator care sa it idea sfaturile corecte pentru piele. De aceea, ideea de a merge la un dermatolog, chiar si doar o data sau de doua ori pe an, este o investitie foarte buna. Un atare specialist dermatolog iti poate spune cu siguranta ce tip de ten ai si cum il poti ingriji, potrivit Healthy.

Ai grija de piele si hidrateaz-o

O crema hidratanta benefica pielii primavara si vara este usor de gasit. Insa, in sezonul rece, atunci cand conditiile climatice nu iarta deloc tenul sau mainile tale, rutina de hidratare trebuie schimbata. Cauta produse care sa contina ulei, si nu apa, deoarece acesta actioneaza ca un strat protector impotriva frigului si mentine o hidratare de durata (indiciu: cremele de noapte au ca baza uleiul).

Afla mai multe despre ingrijirea pielii in timpul iernii pe Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.