Revelionul este foarte aproape si trebuie sa intampinam Anul Nou asa cum se cuvine. Va invitam sa aflati care sunt obiceiurile si traditiile pentru a pasi cu dreptul in noul an.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru a avea un An Nou bun este sa va platiti toate datoriile, pentru a nu avea datorii si in anul care vin. Datoriile pot fi de la banii imprumutati, intretinere pana la carti sau obiecte imprumutate.

De asemenea, este bine sa incepeti noul an cu o casa ordonata, curata, sa nu aveti rufe nespalate si, cel mai important, o masa plina cu bunatati in noaptea dintre ani.

Sa trecem la noaptea de Revelion si ce articole vestimentare sau obiecte nu trebuie sa va lipseasca. Stati linistiti nu o sa va dam sfaturi despre cum sa va imbracati, ci doar cateva ponturi pentru a va bucura de noroc in noul an:

- Purtati un obiect de lenjerie rosie;
- Sa va imbracati sau sa purtati un lucru nou (o brosa, un cercel sau chiar o curea);
- Sa aveti bani in buzunar (nu monezi!).

Dupa ce ceasul trece de ora 12 trebuie neaparat sa va sarutati partenerul/partenera, eventual sub vasc, pentru a va bucura de un an frumos impreuna.

In ziua de 1 ianuarie trebuie sa primesti in casa un barbat. Din popor se spune ca acest lucru aduce noroc si prosperitate in casa.

Voi ce obiceiuri, superstitii sau traditii de Revelion cunoasteti?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.