Joi se mentine vremea specifica unei ierni mai blande. Temperaturi normale pentru perioada in care ne aflam, cu innorari regionale.

Cerul va avea innorari temporare ziua in vestul si sud-estul tarii, iar noaptea majoritatea regiunilor vor avea cerul noros. O data cu lasarea serii, in regiunile vestice, nordice si centrale vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, conform mediafax.ro.

Precipitatiile vor ocoli joi Capitala, nevoita sa se multumeasca cu unele innorari noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 7 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Ceata se poate manifesta dimineata si in cursul noptii.

Vineri vor cadea precipitati sub forma de ninsoare in regiunile intercarpatice, mai ales in timpul noptii. In restul tarii vom avea parte de precipitatii mixte, pornind din est si spre seara vor ajunge in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -8 si 2 grade. Dimineata va fi ceata local in zonele joase din sudul tarii si doar izolat in rest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.