Ziua de marti aduce nori in centrul tarii si cer variabil in restul teritoriilor. La Bucuresti vor fi temperaturi normale pentru aceasta data.

Marti, in zonele joase din vestul si centrul tarii vor fi innorari persistente, local se va semnala ceata, asociata izolat cu burnita sau fulguiala si vor fi conditii de polei. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar in orele diminetii va fi ceata, iar valorile termice vor fi apropiate sau chiar usor peste cele normale pentru aceasta data.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, conform Mediafax.ro.

Bucurestenii se pot astepta marti la o vreme in general frumoasa, cu temperatura maxima de 5 grade si cea minima de -2 grade. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla in general slab.

Iarna blanda nu pleaca nicaieri pana miercuri, cand valorile termice se vor mentine apropiate sau chiar usor peste mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari in vestul si centrul tarii, iar dupa-amiaza si noaptea si in sudul si estul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, izolat mai ridicate pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.