Doi barbati s-au urcat pe acoperisul unui hotel din Mamaia unde sunt chiriasi, amenintand ca se arunca daca le vor fi demolate locuintele. La interventia autoritatilor locale, cei doi au coborat.

Barbatii sunt chiriasi in mansarda hotelului Histria, construita ilegal. Dupa ce autoritatile au venit sa demoleze constructia, acestia s-au urcat pe acoperisul hotelului si ameninta ca se vor arunca daca isi pierd locuinta, relateaza MEDIAFAX. Ambii au fost convinsi de trupele speciale adunate la fata locului sa se dea jos si urmeaza sa fie dusi la sectia de Politie pentru a da declaratii.

Demolarea constructiei ilegale a inceput in jurul pranzului, dupa ce barbatii au coborat de pe acoperis.

Potrivit autoritatilor, proprietarii au extins hotelul cu doua niveluri la mansarda, fara a avea autorizatie de constructie. Marti dimineata, autoritatile locale au venit cu buldozere la fata locului, pentru a demola constructia ilegala. In schimb, patronul hotelului, George Bosanceanu, acuza autoritatile de abuz. El sustine ca imobilul nu mai are destinatie turistica, ci gazduieste chiriasi.

"Este un abuz pentru ca au venit pe Ordonanta 41/2010 care stipuleaza clar ca orice cladire cu destinatie turistica sau pana in 200 de metri de la linia de coasta se darama. Nu are temei legal pentru ca eu am anuntat Ministerul Turismului, am si documente de la acesta, ca nu am destinatie turistica, iar in cadastru se precizeaza ca am 205 metri pana la linia de coasta", a afirmat Bosanceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.