Serviciul de Ambulanta al Capitalei si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost suprasolicitate in perioada 24- 26 decembrie.

Pompierii au intervenit pentru stingerea a opt incendii in Capitala, in prima zi de Craciun, informeaza un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

In intervalul 25 decembrie, ora 6.00-26 decembrie, ora 6.00, pompierii au intervenit in 176 de cazuri, dintre care 148 au fost pentru acordarea primului ajutor, opt pentru stingerea incendiilor, iar intr-un altul au intervenit pentru descarcerare in cazul unui accident rutier.

Apelurile pentru ambulante au inceput sa vina inca din Ajunul Craciunului, iar in 36 de ore Serviciul de Ambulanta al Capitalei a primit 1.510 de solicitari, 936 dintre ele fiind urgente, intre care noua nasteri, relateaza MEDIAFAX.

In peste 200 dintre cazuri au fost reclamate probleme digestive, 200 de afectiuni cardiace si peste 300 de probleme respiratorii. Doctorii de pe ambulanta au acordat ingrijiri in cazul a 11 tentative de sinucideri, 156 de lesinuri, 24 de fracturi si 47 de traumatisme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.