Unul dintre revelioanele lui Vanghelie a avut deja loc miercuri seara, la Romexpo, cu o petrecere special organizata pentru dascalii Capitalei.

La eveniment au fost invitati peste 6000 de profesori din scolile sectorului 5. Acesta este primul din seria de petreceri de Revelion pe care Marian Vanghelie intentioneaza sa le organizeze in 2012, relateaza realitatea.net.

Va urma Revelionul dedicat pensionarilor, tinerilor si Revelionul 2012 dedicat bucureștenilor. In 2011 nu s-a organizat Revelionul lui Vanghelie la Romexpo.

"Pentru romani voi face insa Revelionul. Anul trecut nu l-am facut pentru ca am considerat ca este o perioada de criza si am considerat sa nu se dea interpretari gresite. Uitandu-ma insa la ceea ce a facut guvernul am constatat ca se dau banii pe tot felul de prostii si atunci consider ca romanii se pot simti bine, cei care nu au posibilitati, alaturi de politicienii care ma acuza", a spus primarul sectorului 5.

Peste 20.000 de oameni cu posibilitati reduse de trai sunt asteptati la revelionul mare care se va organiza la Romexpo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.