Administratia Nationala Meteorologica avertizeaza populatia ca de joi, ora 14, incep ninsorile. Tot joi s-a inregistrat la Miercurea Ciuc cea mai mica temperatura pentru sezonul rece 2011-2012.

De joi la ora 14.00 pana vineri la ora 8.00 va ninge pe arii relativ extinse in sudul si sud-estul tarii, iar vantul va sufla moderat, cu intensificari locale, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 - 60 de kilometri pe ora, in special in Muntenia si Dobrogea, viscolind temporar ninsoarea.

In zona litoralului precipitatiile vor fi mixte si se va semnala polei.

Mercurul din termometre a coborat, joi, pana la minus 18 grade Celsius la Miercurea Ciuc, meteorologii harghiteni consemnand cea mai scazuta temperatura inregistrata in tara in aceasta iarna, relateaza MEDIAFAX.

"In jurul orei 8.00 am consemnat o temperatura de minus 18 grade Celsius. Este cea mai rece dimineata de pana acum, in acest sezon", a precizat meteorologul de la Statia Miercurea Ciuc, Gyorfi Tunde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.