Pentru a se adapta cererii crescute de bilete de transport din perioada sarbatorilor de iarna, CFR va suplimenta numarul de vagoane si va modifica programul de circulatie al trenurilor.

Pentru preluarea traficului de calatori de pe cele mai utilizate rute vor fi suplimentate cu peste 40 vagoane mai multe trenuri InterRegio. Sunt vizate mai ales rutele care pornesc din Bucuresti spre Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Timisoara, Baia Mare, Arad, Suceava, Vatra Dornei.

De asemenea, va fi introdus suplimentar in circulatie, trenul IR 10663, Bucuresti Nord (pl. 22h20) – Iasi (sos 5h22) in perioada 22 – 26 decembrie si 29 decembrie – 2 ianuarie.

In zilele de 25-26 decembrie 2011 si 1-2 ianuarie 2012, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior - InterRegio, precum si unele trenuri Regio. Acestea din urma vor fi comunicate la nivel local.

In comunicatul CFR se mai precizeaza ca in zilele de 26 decembrie 2011 si 2 ianuarie 2012 toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise. Daca aveti nevoie sa achizitionati bilete in aceste zile, casele de bilete din gari vor fi in continuare deschise, sau puteti cumpara bilete pe Internet prin intermediul site-ului bilete.cfrcalatori.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.