Este recomandat ca alimentatia sa se produca cu respectarea programului de mese alcatuit din 3 mese principale si 2 gustari usoare (fruct sau iaurt).

Perioada sarbatorilor de iarna este fara indoiala una dintre cele mai placute perioade ale anului fiind un prilej de bucurie, odihna dar si un prilej de intalnire cu cei dragi. De cele mai multe ori, aceste intalniri sunt in jurul unei mese bogate cu numeroase bucate traditionale, bauturi racoritoare sau alcoolice.

  • Recomandari alimentare de Sarbatori

Este recomandat ca alimentatia sa se produca cu respectarea programului de mese alcatuit din 3 mese principale si 2 gustari usoare (fruct sau iaurt), scrie Garbo.ro. Este foarte important sa existe intervale “libere”, fara consum de alimente, intre mese, astfel incat stomacul sa poata digera ceea ce s-a consumat la ultima masa.
Este recomandabil ca masa sa se ia in conditii optime de ambient si organizare, astfel incat consumatorul sa nu fie expus nici unui fel de stres. Mancarea trebuie bine mestecata si nu consumata in graba.

Cititi intregul articol pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.