Social21 Decembrie 2011

Lectura de un minut

Din fericire pentru bucuresteni si pentru toti cei care vor fi in Capitala de sarbatori, metrourile vor circula constant.

In zilele de 24, 25, 26 si 31 decembrie 2011 si 1, 2 ianuarie 2012, trenurile vor circula dupa urmatorul interval, specific zilelor de sarbatoare:

  • Pe Linia M1 (Republica- Dristor 2) si Linia M3 (Anghel Saligny- Preciziei), trenurile vor circula la un interval de 8-10 minute.
  • Pe tronsonul comun Liniilor M1 si M3 (Dristor 1- Eroilor), trenurile vor circula la un interval de 4- 5 minute.
  • Pe Linia M2 (Berceni- Pipera), trenurile vor circula la un interval de 8- 10 minute.
  • Pe Linia M4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), trenurile vor circula la un interval de 8- 9 minute.

In noaptea de 31 decembrie 2011 spre 1 ianuarie 2012 (noaptea de Revelion) trenurile de metrou vor circula la un interval de circa 20 de minute intreaga noapte.

In functie de numarul calatorilor inregistrati, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micsorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, in scopul satisfacerii in conditii optime a cererii de transport cu metroul in aceasta perioada.

  • Trenul Copiilor circula pe 24 decembrie

Administratia Metrorex, in parteneriat cu UNITATEA–Sindicatul Liber Metrou si Teatrul Masca, organizeaza pe 24 decembrie un eveniment special pentru copii.

In ziua de 24 decembrie 2011 la ora 10:00 copiii, parintii si bunicii sunt asteptati in statia de metrou Crangasi. De aici va pleca Trenul Copiilor pe ruta Petrache Poenaru – Grozavesti – Eroilor – Izvor – Piata Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica si retur de mai multe ori.

Citeste si:
Recuperare miraculoasa a unui caine, dupa ce a fost gasit aproape mort
Recuperare miraculoasa a unui...

Va fi distractie in tren cu Mos Craciun si Clovnii Nazdravani, colinde si poezii. Actiunea se va incheia in jurul orei 14:00.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.