Procedurile pentru construirea unei noi Sali Polivalente vor fi lansate in 2012, iar Sala va fi construita in zona Lia Manoliu.

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat, astazi, la prezentarea bilantului ministerului pentru 2011, ca in 2012 va incepe constructia noii Sali Polivalente din Bucuresti, aceasta fiind pozitionata in zona Lia Manoliu. Finantarea provine dintr-un parteneriat intre guvern, un investitor privat si un operator

"In ceea ce priveste noua Sala Polivalenta din Bucuresti, lucram la studiul de fezabilitate. Va fi realizata cu un operator profesionist, pentru a gazdui evenimente in fiecare saptamana si pentru a aduce venituri la buget, nu pentru a creste cheltuielile", a declarat ministrul dezvoltarii.

Potrivit acesteia, "trebuie sa ne asiguram ca este un operator profesionist, sa nu ne confruntam cu situatii asemanatoare celor in care sare gazonul, sau altele ", citeaza evz.ro.

Din ce informatii s-au eliberat deja despre proiect, stim ca sala va avea 16.000 de locuri si ca ministerul turismului se asteapta la o investitie totala de 60 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.